Kondic export - import
Kondic d.o.o.
Blagoja Marijanovica 8
11070 Novi Beograd
Srbija

TEL. +381 11 227 0 995
TEL/FAX +381 11 228 0 060
Email: kondics@eunet.rs

FILTRIRANJE ULJA ÖLTROCKNUNG
OIL FILTRATION ФИЛЬТРАЦИЯ МАСЛА
OLAJ SZŰRÉS FILTRATION D'HUILE

S1000Preduzece "KONDIC" proizvodi od 1983. godine razne tipove mašina za filtriranje, degazaciju i dehidraciju transformatorskih, turbinskih i hidraulicnih ulja kapaciteta od 1000 -12000 l/h. Takode vrsimo i uslugu obrade ulja (filtriranje, susenje i izdvajanje gasova iz ulja) sopstvenim mobilnim postrojenjem tipa S -1000. "KONDIC" d.o.o. je jedini proizvodac navedenih tipova masina na ex Yu trzistu.

Company Kondic is, from year 1983., involved in production of several types of TRANSFORMER OIL FILTERING, DEGASSING AND DRYING UNITS. (capacities from 1000 lit/h to 12000 lit/h.) In addition to production of insulating oil conditioning units, we provide the services (filtration, drying and separation of gas from oil) with our own mobile Unit type S -1000 (see reference list).

Sajam JESSBERGER pumpeZastupnici smo nemačke firme "JESSBERGER" koja proizvodi zaokruzen program vertikalnih centrifugalnih "štapnih" pumpi sa dodatnim priborom za pretakanje svih vrsta tecnosti: (centrifugalne pumpe za burad i rezervoare, pužne pumpe, mešace, merace protoka, pištolje za otakanje, creva itd.)

"YAMADA" je svetski ponati proizvođač membranskih pumpi na komprimovani vazduh, za pretakanje svih vrsta tečnosti. Kao lider u tehnologiji pneumatskog transfera tečnosti, Yamada je poznata u mnogim industrijama širom sveta po svojim inovativnim proizvodima, superiornom kvalitetu i pouzdanosti bez premca. Yamada poseduje impresivnu istoriju u smislu implementacije novih proizvoda i rešavanja problema klijenata, što potvrđuje njenu lidersku poziciju.

"UR - RENSON" je francuska firma koja se bavi proizvodnjom pumpi (220V, 24V, 12V) i opreme za pretakanje dizel goriva, benzina i mineralnih ulja. (pistolji, rezervoari, meraci protoka, interne pumpne stanice itd...)

Italijanska kompanija "TELLARINI POMPE" je uključena u proizvodnju horizontalnih centrifugalnih pumpi sa zvezdastim rotorom, od nerđajućeg čelika i bronze. Ove pumpe su pogodne za pretakanje tečnosti koje ne poseduju čvrste čestice. Odlikuje ih velika usisna visina i odlične performase.

"ARGAL" pumpe sa magnetnom spojkom (kuplungom) su sigurne, pouzdane i ekonomicne. Jedinstven izbor pumpi bez curenja, moderne tehnike za coveka i okolinu. "ARGAL" nudi sirom sveta jedan od najobimnijih programa za siguran transport tecnosti bez curenja, a koje su agresivne i ugrozavaju sredinu.

"BINDA"je italijanska firma koja proizvodi rucne pumpe za pretakanje nafte i naftnih derivata, pumpe na 12V i 24V, pumpe za ciscenje, potapajuce pumpe za vodu, mehanicke i digitalne merace protoka, pištolje za otakanje itd...

"KORINA" je grcka firma koja proizvodi plasticne rucne punpe za kanistere, burad i bidone. Podesne su za pretakanje hemikalija, vina, rakijei neutralnih fluida.

Sajam JESSBERGER pumpeProizvodimo i prodajemo veliki izbor sobnih, spoljnih i unutrašnjih fontana, pratece opreme ( pumpe, podvodnu rasvetu - siajlice i reflektore, figure itd...)

Hemija za bazene i fontane.
Sredstva za dezinfekciju vode (hlor, algicid, pH-)

Generalni Zastupnik
23552
54
6786
logo
6rt84

5474

"MI OBEZBEĐUJEMO SIGURNOST!"

Filtriranje Ulja
JESSBERGER Pumpe
YAMADA Pumpe UR Pumpe TELLARINI Pumpe
Ručne Pumpe
ARGAL Pumpe
Korina Pumpe
Podrumske Pumpe
Fontane
Kontakt

 

 

Sve slike, html code je u vlasništvu KONDIC d.o.o, sva prava zadržana © KONDIC d.o.o 2004.